Overgang

Introductie

Op deze pagina vindt u alle zaken waar u éénmalig op moet letten bij de overgang naar het PGB Portaal. Daarnaast zijn er ook veranderingen in de manier van werken en afspraken over het pgb die te maken hebben met het nieuwe portaal. Bekijk daarvoor op de pagina Vraag en antwoord de vraag 'Wat verandert er voor mij in het nieuwe portaal?'.

Wat gebeurt er tijdens de overgang naar het PGB Portaal? Uw administratie wordt van Mijn PGB van de SVB naar het nieuwe PGB Portaal overgezet. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Het is in deze overgangsperiode niet mogelijk om declaraties, zorgovereenkomsten en wijzigingen te verwerken. U kunt die wel opsturen, alles wordt direct na het overzetten verwerkt. Wat uw overgangsperiode is leest u hieronder.

Wilt u op papier blijven werken? Bekijk dan op de pagina Vraag en antwoord de vraag 'Wat verandert er voor mij als ik op papier blijf werken?'

Zorgkantoor DSW en gemeente Westland

De eerste groep budgethouders die met het portaal werkt zijn de budgethouders van Zorgkantoor DSW (regio's Westland, Schieland en Delfland) en gemeente Westland. Als u bij deze groep hoort, kunt u sinds 18 juni 2018 direct declareren in het PGB Portaal.

Zilveren Kruis Zorgkantoor, regio Flevoland

Vanaf 17 juli 2019 kunnen budgethouders van Zilveren Kruis Zorgkantoor, regio Flevoland, in het PGB Portaal. Uw gegevens zijn al overgezet. Logt u voor de eerste keer in? Raadpleeg dan Zorgovereenkomsten.

CZ zorgkantoor, regio Zeeland

Vanaf 9 september 2019 kunt u als budgethouder van CZ zorgkantoor, regio Zeeland in het PGB Portaal. Vanaf dat moment kunt u al uw declaraties, zorgovereenkomsten en wijzigingen via het PGB Portaal indienen. De periode van 26 augustus tot en met 8 september 2019 is uw overgangsperiode. Logt u voor de eerste keer in? Raadpleeg dan Zorgovereenkomsten.

Laatst bijgewerkt op .